Image from Google Jackets

Vardagsjuridik för unga : ta kontroll över ditt liv (innan någon annan gör det) / Axel af Petersens.

By: Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : B. Wahlströms, 2017Description: 87 sidor illustrationer 25 cmContent type:
Media type:
Carrier type:
ISBN:
  • 9789132186714
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 340.03083 23/swe
Other classification:
  • Oe-c,u
Summary: Juridik kan låta tråkigt och verka svårt, men bläddra i den här boken och du kommer att inse att det kan vara både kul och ganska lätt. Du behöver inte ägna ditt liv åt juridik om du inte vill, men vissa saker är viktiga för alla att känna till. Det är praktiskt att veta vad som gäller om något du köpt plötsligt går sönder eller om någon skriver taskiga saker om dig på nätet. Och är det verkligen tillåtet för en lärare att ge dig kvarsittning?
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Miliseum vuxen 900 (Browse shelf(Opens below)) Available 20556530665C8
Total holds: 0

Juridik kan låta tråkigt och verka svårt, men bläddra i den här boken och du kommer att inse att det kan vara både kul och ganska lätt. Du behöver inte ägna ditt liv åt juridik om du inte vill, men vissa saker är viktiga för alla att känna till. Det är praktiskt att veta vad som gäller om något du köpt plötsligt går sönder eller om någon skriver taskiga saker om dig på nätet. Och är det verkligen tillåtet för en lärare att ge dig kvarsittning?