Image from Google Jackets

Trädens hemliga liv / Peter Wohlleben ; översättning: Jim Jakobsson.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Original language: German Publisher: Stockholm : Norstedts, [2016]Manufacturer: Falun : Scandbook Description: 218 sidor 22 cmContent type:
  • text
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789113073590
Uniform titles:
  • Das geheime Leben der Bäume. Svenska
Subject(s): DDC classification:
  • 582.16 23/swe
Other classification:
  • Ufaa
Summary: I skogen finns ett liv som är helt okänt för oss. Där pågår fantastiska saker: träden kommunicerar med varandra. De tar hand om både varandras avkomma och om gamla och drabbade grannar, de har känslor och minnen. Otroligt? Kanske. Men sant. Skogsvaktare Peter Wohlleben berättar fascinerande om oväntade och extraordinära förmågor hos träden. Han citerar de senaste vetenskapliga rönen och kombinerar dem med sina personliga erfarenhet av naturen, vilket skapar nya spännande insikter. Vi kanske tror att vi vet det mesta om skogen och känner till allt om träden. Men den som läser Trädens hemliga liv kommer att gå ut i naturen med helt nya kunskaper och ögon.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek Fackböcker Valvet 580 (Browse shelf(Opens below)) Available 890904636418D
Total holds: 0

Sextonde tryckningen, 2021. Med undertitel: Vad de tänker, hur de pratar - en värld du inte visste fanns

I skogen finns ett liv som är helt okänt för oss. Där pågår fantastiska saker: träden kommunicerar med varandra. De tar hand om både varandras avkomma och om gamla och drabbade grannar, de har känslor och minnen. Otroligt? Kanske. Men sant. Skogsvaktare Peter Wohlleben berättar fascinerande om oväntade och extraordinära förmågor hos träden. Han citerar de senaste vetenskapliga rönen och kombinerar dem med sina personliga erfarenhet av naturen, vilket skapar nya spännande insikter. Vi kanske tror att vi vet det mesta om skogen och känner till allt om träden. Men den som läser Trädens hemliga liv kommer att gå ut i naturen med helt nya kunskaper och ögon.