Gourmetburgare : hemligheten bakom den bästa hamburgaren / Steve Burggraf, Guillaume Pagliano, Alexandre Auriac ; foto av Charlotte Lascève ; översättning: Anna Olsson.
Material type: TextLanguage: Swedish Original language: French Publication details: Stockholm : Norstedt, 2014.Description: 70 s. : illISBN:- 9113058053
- 978-91-1-305805-4
- L'atelier du hamburger de Big Fernand.
- 641.84 23/swe
- Qcaak
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Skillingaryds bibliotek | Fackböcker | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 526181800298E |
Total holds: 0
Collection: Fackböcker Close shelf browser (Hides shelf browser)
641 BBQ : | 641 Det vilda köket : | 641 Sylta, safta och lägg in / | 641 Gourmetburgare : | 641 Bra barnmat : | 641 Lisa på landet : | 641 Lisa på landet : |
Här delar de tre personerna bakom hamburgerateljén Big Fernand i Paris med sig av sina gyllene regler och recept från klassisk cheeseburgare via tartarburgare på tonfisk till vegetarisk burgare med grillade grönsaker. Många franska influenser men också hamburgare på amerikanskt, irländskt och indiskt vis.