Tio lektioner i matlagning / Lotta Lundgren ; [receptgranskning: Kristina Valentin].
Material type: TextPublication details: Stockholm : W&W, 2013 (tr. 2014)Edition: 1. upplDescription: 295 sISBN:- 9146222227
- 978-91-46-22222-4
- 641.5
- Qca
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Skillingaryds bibliotek | Fackböcker | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 52165830528AE |
Total holds: 0
Collection: Fackböcker Close shelf browser (Hides shelf browser)
641 Fixa julen : | 641 Glöggboken : | 641 Soppa med tillbehör / | 641 Tio lektioner i matlagning / | 641 Nyskördat : | 641 BBQ : | 641 Det vilda köket : |
En bok om matlagning i fri stil, ätandets glädje, kärlek i gasform, före detta pojkvänner, otacksamma ungar, smaksinnets fysionomi, vikten av jämställdhet, problemet med kost, maten som religion, författandets plågor, kreativitetens källor, kökets utrustning, mat och sex, hur man gör när man lagar mat. Trettio recept.