Saltad nota : om matfusket - från gatukök till gourmetkrog / Mats-Eric Nilsson ; [fackgranskning: Richard Tellström].
Material type: TextPublication details: Stockholm : Ordfront, 2013.Description: 303 sISBN:- 9170377359
- 978-91-7037-735-8
- 664
- Qca
- Pmbb
- Qmb
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Skillingaryds bibliotek | Fackböcker | Miljöhyllan | Qca (Browse shelf(Opens below)) | Available | 215518006652E |
Total holds: 0
Shelving location: MiljöhyllanCollection: Fackböcker Close shelf browser (Hides shelf browser)
Qadn När vinden vänder : | Qc Köpsmart : | Qc Handla rätt för en giftfri barndom / | Qca Saltad nota : | Qcaa Kalf-Hansens ekologiska kök : | Qcaa Lev mer på mindre : | Qcaa Blå fisk : |
En granskning av restaurangbranschen. I en vanlig butik kan konsumenten läsa innehållsförteckningen, men i restaurangen har man ingen aning om vad som ligger på tallriken. Om matfusket på allt från enkla kaféer och snabbmatsställen till lyxiga restauranger. Även historiska tillbakablickar.