Choklad : råchoklad, praliner & tryfflar, kakor & desserter, drycker & glass / Elisabeth Johansson ; [foto: Stefan Wettainen, Susanna Blåvarg].
Material type: TextPublication details: Stockholm : Bonnier fakta, 2012.Description: 256 s. : illISBN:- 9174242040
- 978-91-7424-204-1
- 641.8
- Qcaam
- Qcaf
- Qcae
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Vaggeryds bibliotek | Fackböcker | Valvet | 641.8 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 514716000030F |
Total holds: 0
Shelving location: ValvetCollection: Fackböcker Close shelf browser (Hides shelf browser)
Här presenteras ca etthundra chokladrecept, nya såväl som traditionella recept i ny tappning: kakor, tårtor, bakverk, desserter, glass, godis och drycker. Ett avsnitt beskriver hur man tempererar choklad, gjuter plattor, kakor och praliner. Även om chokladens ursprung, framställning, smakkombinationer samt om råchoklad.