Det goda köket : [Ingrids bästa recept] / Ingrid Eriksson ; foto: Jurek Holzer.
Material type: TextPublication details: Västerås : ICA, 2010.Description: 144 s. : illISBN:- 9789153433453
- 91-534-3345-9
- 641.5
- Qcaa
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Skillingaryds bibliotek | Fackböcker | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 50356670022FB |
Total holds: 0
Collection: Fackböcker Close shelf browser (Hides shelf browser)
641 Ekologiska smaker : | 641 Lättlagad julmat och julgodis / | 641 Vinterkalas / | 641 Det goda köket : | 641 Supertanten : | 641 Till sommaren : | 641 Kalasgott / |
Författaren är matredaktör på Svenska Dagbladet och har här valt ut sina bästa recept. Det är i huvudsak klassiska rätter lagade med svenska råvaror, t.ex. revbensspjäll, oxrullader, boeuf bourguignon, ängamat och raggmunk med hemgjord lingonsylt. Såväl förrätter som huvud- och efterrätter. Oftast går de att förbereda.