Image from Google Jackets

Det goda köket : [Ingrids bästa recept] / Ingrid Eriksson ; foto: Jurek Holzer.

By: Material type: TextTextPublication details: Västerås : ICA, 2010.Description: 144 s. : illISBN:
  • 9789153433453
  • 91-534-3345-9
Subject(s): DDC classification:
  • 641.5
Other classification:
  • Qcaa
Summary: Författaren är matredaktör på Svenska Dagbladet och har här valt ut sina bästa recept. Det är i huvudsak klassiska rätter lagade med svenska råvaror, t.ex. revbensspjäll, oxrullader, boeuf bourguignon, ängamat och raggmunk med hemgjord lingonsylt. Såväl förrätter som huvud- och efterrätter. Oftast går de att förbereda.
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Fackböcker 641 (Browse shelf(Opens below)) Available 50356670022FB
Total holds: 0

Författaren är matredaktör på Svenska Dagbladet och har här valt ut sina bästa recept. Det är i huvudsak klassiska rätter lagade med svenska råvaror, t.ex. revbensspjäll, oxrullader, boeuf bourguignon, ängamat och raggmunk med hemgjord lingonsylt. Såväl förrätter som huvud- och efterrätter. Oftast går de att förbereda.