Image from Google Jackets

Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat / Henrik Ennart & Mats-Eric Nilsson ; [fackgranskning: Per Nilsson ...].

By: Contributor(s): Material type: TextTextPublication details: Stockholm : Ordfront, 2010.Description: 275 sISBN:
  • 9170374937
  • 978-91-7037-493-7
Subject(s): DDC classification:
  • 664
Other classification:
  • Pmbb
  • Qca
Summary: Om den storskaligt framställda maten. Samtidigt som lokalt lagad mat har svårt att hävda sig mot den industriella livsmedelsproduktionen p.g.a. myndighetskraven, är det just i industrin som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas. Författarna är journalister på Svenska Dagbladet.
Holdings
Item type Current library Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Fackböcker Miljöhyllan Pmb (Browse shelf(Opens below)) Available 5023689032920
Total holds: 0

Om den storskaligt framställda maten. Samtidigt som lokalt lagad mat har svårt att hävda sig mot den industriella livsmedelsproduktionen p.g.a. myndighetskraven, är det just i industrin som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas. Författarna är journalister på Svenska Dagbladet.