Döden i grytan : om vår rädsla för riktig mat / Henrik Ennart & Mats-Eric Nilsson ; [fackgranskning: Per Nilsson ...].
Material type: TextPublication details: Stockholm : Ordfront, 2010.Description: 275 sISBN:- 9170374937
- 978-91-7037-493-7
- 664
- Pmbb
- Qca
Item type | Current library | Collection | Shelving location | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Skillingaryds bibliotek | Fackböcker | Miljöhyllan | Pmb (Browse shelf(Opens below)) | Available | 5023689032920 |
Total holds: 0
Shelving location: MiljöhyllanCollection: Fackböcker Close shelf browser (Hides shelf browser)
Miljö Den stora ätstörningen : | Miljö Klimatet och människan under 12 000 år / | O Jordad : | Pmb Döden i grytan : | Pmb(x) Äkta vara : | Ppb Ekologi för småhus : | Ppbc Spara energi : |
Om den storskaligt framställda maten. Samtidigt som lokalt lagad mat har svårt att hävda sig mot den industriella livsmedelsproduktionen p.g.a. myndighetskraven, är det just i industrin som farliga bakterier och virus har bäst förutsättningar att alstras och spridas. Författarna är journalister på Svenska Dagbladet.