Normal view MARC view ISBD view

Mysteriet med den försvunna skatten / Geronimo Stilton ; översättning: Tony Manieri ; [illustrationer: idé: Larry Keys, bearbetade av Mirellik].

Material type: TextTextSeries: Publisher: Richter ISBN: 9171300422; 978-91-7130-042-3.Uniform titles: Il mistero del tesoro scomparso. Subject(s): Förmänskligade djur | Möss | Skattjakter | Geronimo StiltonGenre/Form: äventyrsböcker.Other classification: Hcg
Production Credits: Fiktivt tillskriven musen Geronimo Stilton.
Summary: Del i äventyrsserie med gnagaren Geronimo Stilton och hans vänner på den ostskiveformade Lillemusön i Ostliga Oceanen. Geronimos farbror är försvunnen och bland hans efterlämnade saker finner fastern en skattkarta. Snart är det skattjakt på gång för henne och vännerna men ett sjörövarband sätter käppar i hjulet.

Första svenska upplaga 2005.

Fiktivt tillskriven musen Geronimo Stilton.

Del i äventyrsserie med gnagaren Geronimo Stilton och hans vänner på den ostskiveformade Lillemusön i Ostliga Oceanen. Geronimos farbror är försvunnen och bland hans efterlämnade saker finner fastern en skattkarta. Snart är det skattjakt på gång för henne och vännerna men ett sjörövarband sätter käppar i hjulet.