Stenåldersmat för moderna människor / Maria Fredin Skoog ; foto: Peter Carlsson.
Material type: TextPublication details: Stockholm : Forum, 2005.Description: 142 s. : illISBN:- 9137126121
- 978-91-37-12612-8
- 641.509
- Qcab
Item type | Current library | Collection | Call number | Status | Date due | Barcode | Item holds | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Bok | Skillingaryds bibliotek | Fackböcker | 641 (Browse shelf(Opens below)) | Available | 8901693522047 |
Total holds: 0
Collection: Fackböcker Close shelf browser (Hides shelf browser)
Samling av recept på stenåldersmat, en enligt författaren naturlig sorts diet baserad på mat som våra förfäder åt, här anpassad till moderna hushåll och utbudet i livsmedelsaffärerna. Ingredienserna är i huvudsak rotfrukter, grönsaker, fisk, skaldjur, fågel, lamm, vilt, ägg, frukt, bär, nötter, mandel och örtkryddor.