Socker och fett på gott och ont / Charlotte Erlandson-Albertsson.

By: Erlanson-Albertsson, CharlotteMaterial type: TextTextPublisher: Västerås : ICA, 2004Description: 202 sISBN: 9153424956; 978-91-534-2495-6Subject(s): Medicinsk kemi | Medicin | KemiDDC classification: 612.015 Other classification: Vcbb Summary: Författaren, professor i cell- och molekylärbiologi, skriver om aptit i allmänhet och smaken för, och suget efter, fett och socker i synnerhet samt om hur detta påverkar människan. Om biologins oförmåga att anpassa sig till vår kulturs överflöd och om vägar till ett balanserat ätande.
Item type Current location Collection Shelving location Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Vaggeryds bibliotek
Entréplan Mat & fest 613.2 (Browse shelf) Available 2110883066545
Total holds: 0

Författaren, professor i cell- och molekylärbiologi, skriver om aptit i allmänhet och smaken för, och suget efter, fett och socker i synnerhet samt om hur detta påverkar människan. Om biologins oförmåga att anpassa sig till vår kulturs överflöd och om vägar till ett balanserat ätande.