Image from Google Jackets

Tekniker, tips & genvägar / Tareq Taylor ; foto: Simon Bajada.

By: Contributor(s): Material type: TextTextLanguage: Swedish Publisher: [Stockholm] : Bonnier fakta, [2024]Manufacturer: 2024Description: 155 sidor illustrationer 25 cmContent type:
  • text, still image
Media type:
  • unmediated
Carrier type:
  • volume
ISBN:
  • 9789178876631
Other title:
  • Tekniker, tips och genvägar
Subject(s): Genre/Form: DDC classification:
  • 641.5 23/swe
Other classification:
  • Qcaa
Summary: Tareq Taylor är en av Sveriges skickligaste kockar och det är en fröjd att se honom arbeta i ett kök. Med det rätta handlaget och en djup känsla för smaker får han det att se så enkelt ut. Här kombinerar han 50 riktigt smarriga recept med tekniker som gör dig till en vassare hemmakock. Ta del av Tareqs egna knep för att sätta smakerna och enkla handgrepp som gör det ännu roligare att laga mat. Hur ser du att köttet är klart när du tillagar en perfekt biff med bea? Och kan man rädda en skuren sås? Finns det en hemlig genväg förbi det konstanta rörandet av svamprisotton? Hur lyckas du med flammorna när du ska servera flamberade äpplen med glass? Med bokens tips kan du plocka russinen ur en kaka som är bakad av en av våra mest omtyckta kockar.[Bokinfo]
Holdings
Item type Current library Collection Call number Status Date due Barcode Item holds
Bok Skillingaryds bibliotek Skön 641 (Browse shelf(Opens below)) Beställd
Total holds: 1

Omslag: "50 recept"

Tareq Taylor är en av Sveriges skickligaste kockar och det är en fröjd att se honom arbeta i ett kök. Med det rätta handlaget och en djup känsla för smaker får han det att se så enkelt ut. Här kombinerar han 50 riktigt smarriga recept med tekniker som gör dig till en vassare hemmakock. Ta del av Tareqs egna knep för att sätta smakerna och enkla handgrepp som gör det ännu roligare att laga mat. Hur ser du att köttet är klart när du tillagar en perfekt biff med bea? Och kan man rädda en skuren sås? Finns det en hemlig genväg förbi det konstanta rörandet av svamprisotton? Hur lyckas du med flammorna när du ska servera flamberade äpplen med glass? Med bokens tips kan du plocka russinen ur en kaka som är bakad av en av våra mest omtyckta kockar.[Bokinfo]